Når der skal findes en dygtig bryllupsfotograf i København

… så er det ikke afstanden mellem jer og fotografen, der bør være afgørende. Derimod er kemien mellem jer og fotografen, fotografens stil og mavefornemmelsen efter min overbevisning af større betydning for valg af bryllupsfotograf til jeres bryllupseventyr.

Jeg ser det som en stor ære at få lov til at være fotograf til bryllupper, og jeg kører gerne langt for at indfri Jeres ønsker for Jeres store dag. Jeg er bosat i Odsherred, men har haft bryllupper i København, Aalborg, Vordingborg, Holbæk blandt mange. Afstanden er bare et tal. Lad mig om dét. Vigtigt for Jer, er det at beslutte jer for en bryllupsfotograf og have en god fornemmelse med dén aftale I har lavet i fælleskab med jeres bryllupsfotograf. Bryllups fotografens fornemste opgave er at møde jer hvor I er, lytte til jeres ønsker og forhåbentlig også inspirere jer til at kunne få et indtryk af, hvilke billeder I kan forvente.

Ansvaret er stort som bryllupsfotograf, og jeg har dyb respekt for den store tillidserklæring I giver mig. Det er en stor beslutning at skulle vælge en bryllupsfotograf og stole på at resultatet bliver godt. Derfor vil  jeg gøre
mit bedste, for at alle detaljer, stemninger og intense øjeblikke bliver dokumenteret på så ærlig, personlig og kunstnerisk måde som muligt. Jeg forbereder mig grundigt inden den store dag, og gør alt for at I kan føle jer afslappede på jeres bryllupsdag.

Inspiration fra tidligere bryllupper

Jeg har fotograferet en del brudepar, og hvert bryllup har været helt unikt for det enkelte brudepar. De fleste brudepar har inden vores første møde, en forestilling om hvad de godt kunne tænke sig. Mange søger inspiration på nettet og har måske allerede nogle helt specielle ønsker. Lokation og tidsperspektivet spiller en stor rolle i, hvad der eventuelt kan være muligt, og så gælder det om at være kreativ. Endnu har der ikke været en udfordring vi ikke har kunnet løse i fællesskab. Som udgangspunkt er jeg åben for alle ideer og indput til bryllupsfotoswedding photo, og hvordan I selv forestiller jer at det kan foregå. Hvis I vil se bryllupsbilleder fra tidligere brudepar, og få en fornemmelse af mit arbejde, kan I se mit galleri her. Derudover kan I få mere info om mine bryllupsbilleder her samt læse om de forskellige pakker jeg tilbyder. Feedback fra tidligere brudepar kan I læse på siden her. Er der ikke en pakke som lever op til jeres ønsker, kan jeg nemt lave en tilpasset løsning til jer så alle jeres ønsker til en bryllupsfotograf bliver indfriet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s