kunstneriske fotos

Den kunstneriske side.

Hvis du nægter at tage den kunstneriske side med ind i dine fotos, så du ender det med at dine fotos bliver for mekaniske, uinspirerende og ja faktisk kedelig og halvtørre at se på. Lær reglerne for sammensætning scenerier og placering af hovedmotivet(rule of third) osv.. Hvilke følelser du forsøger at formidle, være bevidst i dine kunstneriske valg når du er i marken. Lær at bryde de kunstneriske normer når det byder sig. Regler er til for at blive brudt.

fotografering

Mange af Jer har sikkert allerede let ved den kunstneriske side, har forfærdeligt mange ideer om hvordan og hvorledes man kunne gøre. Hvilket formentlig også er årsagen til at de er tiltrukket af fotografering i første omgang. Du har sikker også allerede en meget god idé om hvad der siger mest ved fotos, hvordan forskellige værktøjer skal bruges for at opnå harmoni i et foto og generelt hvordan et godt og smukt foto skal se ud.

Dygtige fotograf beskriver deres brug af kameraer.

Dette er min hurtige gennemgang af de tekniske sider ved fotografering. Når du har fået dem på plads, både i teori og i praksis, så vil du kunne begynde at se det på dine fotos. Når du kommer dertil, se så er du godt på vej til at kunne lege med de helt store foto-kunstnere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s