mobilkamera

Du behøver ikke spare op til en spejlreflekskolos for at tage opmærksomhedsvækkende fotografier af professionel kvalitet – telefonkameraer kan efterhånden så meget, at selveste Vogue trykker Instagram-billeder. Så hvis du øver dig i at tænke visuelt og har styr på mulighederne i de forskellige funktioner og apps, vil din lommes indhold på en almindelig dag forbløffe de fleste. Her er lidt hjælp til at komme i gang.
fotograferne
Første skridt til at få mest muligt ud af dit mobilkamera er at være opmærksom på omgivelserne og lade ideerne komme af sig selv. Der er spændende motiver over det hele, så det er bare med at få dem fanget. Når jeg går rundt i byen, ser jeg næsten alt i billeder. Det kan være, hvis lyset falder på en bestemt måde, der giver flotte skygger, eller hvis der er en stor vandpyt, der kan give en interessant refleksion.

refleksionsbilleder

Jeg tager selv rigtig mange refleksionsbilleder i vandpytter, da det giver et billede, man ikke normalt ser, når man går på gaden. Her er det vigtigt at holde din telefon så tæt på vandet som muligt, gerne på hovedet – pas på, du ikke taber den!! Både her og med de fleste andre billeder er det vigtigt, at horisontlinjen er vandret. Det skaber en ro i dit billede. Der er en indbygget funktion i Instagram til at rette op, hvis du er kommet til at tage et skævt billede.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s