Teknisk viden om kamera

Den tekniske viden.

Hvis du ikke har den nødvendige viden om de tekniske aspekter, så du har ikke kontrol over, hvad udfald du får i sidste ende. At have et kunstnerisk-sind og kunne spotte at; ”det her kunne være et fantastisk foto!”, men langt over halvdelen af den tid blive du overrasket over, hvad dit kamera giver dig. I starten vil de måske endda være skuffende og tage modet lidt fra én.

Giv ikke op

Giv ikke op. Inden for dette felt lære man virkelig hurtigt. Så frem man lyster at lære hvad der foregår inde i denne mystiske lille boks, a.k.a. dit kamera. Du har måske tidligere op levet at de billeder du har taget kan være for mørke, for lyse, uskarpe eller enhver anden ting, som du ikke forventer.

erhvervsfotografering_11-846x635

ikke være afhængige af held

Du bør ikke være afhængige af held. Du bør som maksimum have et eller to testskud, selvfølgelig helst ingen. For så der efter at lade din erfaring og viden råde. For på den måde at undgå ubehagelige overraskelser når øjeblikket er ovre. For på den måde at være i stand til at være i total kontrol over hvad udfald/foto du får. Det er lige præcis dét, jeg i de kommende afsnit vil prøve at hjælpe dig med at blive i stand til.

Se spændende billeder fra bryllupsfotografering her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s