Instagram

1. BRUG ANDRE FOTOFILTERTJENESTER

Instagram har et antal forskellige filtre du kan bruge, men hvis du vil have virkelig gode billeder som overrasker dine followers, så giv dem en gang redigering med nogle af de endnu bedre fotoapps derude. Jeg bruger Snapseed, CameraBag, DeLuxeFX, Big Lens og Pro HDR.

foto-dame

 2. TAG BILLEDET MED TELEFONENS KAMERA

Med Instagram kan man nemt tage et billede direkte i app’en og hurtigt smide et filter på. Men jeg anbefaler at du tager billedet direkte med telefonens kamera som giver dig flere muligheder. Det betyder også, at du også altid har det originale billede i en bedre kvalitet end det Instagram gemmer i dit album.

Aarhus fotograf indtager Instagram med storm.

3. LAV FOTOCOLLAGE

Hvis du tager flere billeder med samme tema kan det være en god idé at samle dem i en fotocollage. Det kan du ikke gøre direkte i Instagram. Jeg bruger app’en PicFrame. Du kan også kikke efter apps som Frame Magic og Diptic.

5. FORBUDTE PÅ INSTAGRAM

Som på andre sociale medier er der  på Instagram en særlig etikette for god brug. Med tjenestens hastigt voksende popularitet og bølge af nye brugere er der flere og flere newbees som falder i. Sørg for det ikke bliver dig.

1. Lad være med at kopiere andres indhold som dit eget. Ikke noget med at tage et screendump og så bare sætte et nyt filter på. Du må selv ud og finde dine motiver.

2. Lad være med at poste ulækre eller grænseoverskridende motiver. Instagrams DNA er æstetik og ikke afsløring af venner som kaster op.

3. Undgå spam. Det kan være fristende at lægge 10 billeder op når man nu alligevel er igang. Men prøv at fordele dine shots så dine followers ikke får en masse feriebilleder i træk i deres feed.

4. Hold igen med hashtags. Det er ok at markere et # emne for dit billede, men 12 forskellige hashtags virker bare desperat.

5. Hverdagspoesi- du kan tage fine, historiefortællende og smukke billeder fra din hverdag, men hold igen med almindeligheder som hvad du spiser, dine fødder og ja sorry dine børn.

Bryllupsbilleder i en spændende stil.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s