DIGITALT KAMERA

På kurset gennemgår vi den grundlæggende teknik for fotografering med et digitalt spejlreflekskamera. Du vil lære om de forskellige indstillingsmuligheder der er på dit kamera, og hvornår man skal vælge den ene frem for den anden. Vi gennemgår bl.a. eksponering, ISO, blænde, lukketid, fokusering, dybdeskarphed, brug af flash og meget mere.

Ud over de tekniske emner, vil vi også komme ind på forskellige former for fotografering; bliv fx bedre til at tage portrætter, action billeder, makro fotos eller få nogle gode råd til hvordan man tager billeder i en sportshal.

Dygtig fotograf i Herning området.

reklamefotografer251

Hver undervisningsaften vil starte med at vi gennemgår aftenens emner, hvorefter der vil være praktiske øvelser, hvor vi vil arbejde med emnet. Til sidst vil vi kigge på hinandens billeder og have en dialog om, hvordan vi hver især har løst opgaverne.

Forudsætninger: Du skal have et digitalt kamera med mulighed for manuel indstilling af blænde og lukketid. Helst et spejlreflekskamera, men det kan også være et avanceret kompakt kamera.

Medbring: Kamera, hukommelseskort, opladede batterier og manual til dit kamera.

Fotografen har egen fotostudie, hvor han bl.a. laver protræt fotografering, produktfotos m.m. Han løser fotoopgaver ifm. brylluper, konfirmationer, sportsbegivenheder mv. Desuden har han et deltidsjob hos Canon, hvor han arbejder med salg af fotoudstyr.

Fotograf bryllup.

Leave a comment